Spring til indhold

Vordingborg Havn - jeres nye samarbejdspartner

Skab værdi for din virksomhed

Spar tid og penge ved at udnytte Vordingborg Havns centrale placering tæt på København, motorvejsnet og markederne syd for grænsen.

Vordingborg Havn vokser og vil i fremtiden gerne skabe plads til flere virksomheder. Vil du vide mere om, hvilke forretningsmæssige fordele din virksomhed kan drage ved en placering på Vordingborg Havn?

Kontakt havnedirektør Jan-Jaap Cramer på mail jjcr@vordingborg.dk eller på telefon 24 76 41 93.

Læs mere om de attraktive muligheder, der kan være for din virksomhed på Vordingborg Havn og Business Park Vordingborg (PDF) 

Om Vordingborg Havn

Vordingborg Havn er en moderne erhvervshavn, tæt på København og med en god infrastruktur. Havnen er placeret på Masnedø mellem Vordingborg og Nordfalster.

Vordingborg Havn er i gang med at udvikle sig til en af Sjællandsstørste og mest attraktive havne. Med kun en times kørsel fra København, tæt på motorvejsnettet og med en god infrastruktur skaber vi gunstige rammer - både for din virksomhed og dine kunder. 

Havnens geografiske placering er en fordel for de virksomheder og kunder, der i dag oplever trafikale udfordringer omkring Københavnsområdet, når gods skal transporteres til en havn.

I forbindelse med etableringen af den nye Storstrømsbro fungerer Vordingborg Havn som anlægs -og servicehavn.

Vordingborg Havn er isfri og kan anløbes døgnet rundt hele året. Der er ikke lodspligt.

samarbejdet med Vordingborg Havn

Havnen huser en række virksomheder, som vi har et tæt samarbejde med og som drager fordel af vores geografiske placering, og de faciliteter vi stiller til rådighed. Læs mere om virksomhederne og om, hvad de siger om Vordingborg Havn.